Indre Haugaland Ryttersportklubb

Høievegen 372, 5563 Førresfjorden

Indre Haugaland Ryttersportklubb

Høievegen 372, 5563 Førresfjorden

Rideskolehestene

Hestene våre blir brukt til mye forskjellig. De brukes i terapiridning, sprang, dressur, distanseritt og tur. De har alle sin personlighet, og er veldig viktige for vår rideskole. Derfor steller vi godt med de og sørger for at de er ute hele dagen når de har fri.

Under her kommer en liten presentasjon av heltene våre:

Heidi

Haflingerhoppe som brukes til sprang, dressur, barnekurs, terapiridning og ridekurs. Hun er en makset kategori 1 ponni på 148 cm. Hun er en fornuftig dame som stort sett gjør som hun får beskjed om, og er snill som dagen er lang. Hun har lært utallige små håpefulle å ri i sin karriere i rideskolen. Hun er også mamma til Spirit som det står mer om lenger ned på siden.

Pernille

Denne søte eldre damen er blanding av islandshest og shetlandsponni. Hun er en kategori 2 ponni på 138 cm. Pernille er et unikum i terapiridning og barnekurs, da hun med sitt kalde hode og fornuftige sinn tar det meste med knusende ro. Hun er veldig glad i kos og oppmerksomhet og vinner manges hjerter med sin sjarm.

Spirit

Enda en nydelig haflinger i rideskolen vår. Han er en perfekt læreponni med sitt gode temperament og fine lynne. Han er ofte ute på stevner og kan vise til flotte resultater i både sprang, dressur og distanseritt. En flott allroundhest som brukes i sprang, dressur, distanseritt, rideskole og barnekurs. Han er også en makset kategori 1 ponni på 148 cm. Spirit er sønnen til Heidi og er utrolig lik sin mor i utseende.

Lillebror

Lillebror er en av de minste ponniene i flokken vår. Denne nydelige welshen er en tålmodig herremann med et stort hjerte. Han kom til oss sommeren 2018, og har vist seg å passe godt inn i rideskolen. Før han kom til oss konkurrerte han mye i distanse, og har fortsatt sin karriere innen denne grenen  hos oss også. I tillegg har han vist seg å være en kjekk sprang- og dressurponni, så i rideskolen her brukes han til det meste. Særlig for de minste rytterene er han en stor favoritt. Han er en kategori 3 ponni på 128 cm.

Frida

Frida er en sjarmerende liten welshponni, bare noen få cm lavere enn Lillebror. Hun er 125 cm og dermed også kategori 3 ponni. Hun gjør en flott jobb på ridekurs og barnekurs og trives godt med det.