Indre Haugaland Ryttersportklubb

Høievegen 332, 5563 Førresfjorden

Indre Haugaland Ryttersportklubb

Høievegen 332, 5563 Førresfjorden

Resultater fra stevne på Ferkingstad

En super fin stevne dag på Ferkingstad er over, og rytterene våre kom hjem med brede smil om munnen. Alle kom hjem med hvertfall en rosett, noen fikk til og med to. Celine Kalstø Apeland på ponnien Black Magic Star fikk 2.plass i 80cm. Selina Fredsvik Dale og hesten Rebelle fikk 1.plass i 90cm. Rine Hansen og Campana fikk 1.plass i 1m og 2.plass i 1.10m. Gratulerer så masse med gode resultater, og en ekstra stor gratulasjon til  Malin Johanne Bratthammar og Penny somred sitt første stevne sammen i dag, de var med i både 60 og 70 cm. i 60cm fikk de 2.plass i klassen med bedømning feil og stil. De hadde også en fin runde i 70 cm som første uplassert. 

Malin og Penny

Malin og Penny

Rine og Campana

Selina og Rebelle

Celina og Black Magic Star

Ønsker du å være med i sprangutvalget?

Sprangutvalget sitt annsvar er å arrangere gode arrangemanger og stevner. Vi søker etter en som kunne tenke seg og bli med i arbeidet mot sponsore og en som kunne tenke seg og styre kiosken vår til de flotte arrangementene våre. 

 

Lurer du på om du kan passe til dette, eller kjenner du noen som kjenner noen som kunne tenke seg å være med på laget? Ta kontakt på: stevner.ihrk@gmail.com 

 

Stevne og gjestetrener 23-24 april

Til helgen (lørdag 23) skal noen av våre rytter ut og ri på stevne på Karmøy Rideklubb. Her har vi Malin Johanne Bratthammer/Ponnyhaugens Penny Lane, Celine Kalstø Apeland/Black Magic Star, Selina Fredsvik Dale/Rebelle Van´T Diepenbroeck og Rine Hansen/Dancing Campana. Vi ønsker alle sammen lykke til. 

Ellers får vi Andreas Jensen opp til oss på arenaen som skal være gjestetrener i helgen. Det er timer lørdag og søndag fra 14-16. 

Ryttere til Drammen springtour 2022

I år har vi mange ryttere som skal ned til Linnesvollen og ri på det internasjonalle stevnet, Drammen Springtour. Vi har også to ryttere som er tatt ut til og ri CSIOP og CSIOCH, gratulerer så masse til Rine Hansen/Dancing Campana og Patrick Severinsen/Jivaro van Het Leliehof. I tillegg har vi Bodil Marie Andersen/Hanna Crús og Royale Captain, Malene Thorsen Johansen/Tadea, Birgit Louise Lindanger/Clement og Malene Bergersen Bakken/Emilia Van Het Eikenhof Z som skal ut og hoppe internasjonalt i CSI**. Rytterene våre skal være med 2 og 3 helg av springtour. 

Mer info, startlister og resultatlister finner du her: 

Drammen springtour 

 

Sprangtrening

Ønsker du og komme å se på våre flotte sprangryttere? Det er faste sprangtreningen hver tirsdag fra ca. kl 17-20, dette kan variere noen ganger. Her er det satsende ryttere som rir på treninger. Innimellom er også kiosken åpen for å kjøpe seg noe og drikke, is eller noe søtt og tygge i. Ellers er det sprangkurs i rideskolen på mandager.